Har du behov av ett reklamtält?

Är det så att du behöver ha ett reklamtält, så kan du hitta flera modeller av sådana på reklamtalt.se. Du kan med rätt sorts tält sticka ut och synas, på den mässa, utställning, marknad eller vad du nu ska göra. Det finns idag tre modeller av eventtält att välja på:

  • Standard
  • Premium
  • Heavy Duty

När det gäller detta företags standardserie så har tälten en hög kvalitet samt ett riktigt bra pris. Dessa finns i lager, på 3x3 meter. Det går att få den med eller utan tryck samt att den går att få med svart eller vitt tak.

När det gäller premiumtälten så har de en kraftigare stomme än standard. Den klarar därmed av lite kraftigare vind och väder. Dessa finns i storlekarna från 1,5×1,5 m till 4×8 m.

Heavy Duty är tältserien som är för dig som har höga krav på ditt eventtält. Den passar bra för professionell och frekvent användning samt att den finns i flera olika storlekar.

Smarta tält för olika event

Ett reklamtält är bra att ha, då du ska vara med på olika event. De kan ställas upp utomhus, så väl som i en mässhall. Det finns idag modeller med tak och utan väggar så väl som det finns de som även har väggar. Vad du behöver, det beror på vad det är för event du ska hålla till på. Är du ofta ute på event, utomhus, så kan det vara bra att satsa på antingen premium eller Heavy Duty, då de är något tåligare än standard. Alla tre modeller är dock enkla att sätta upp och ta ner och bära med dig!

Posted in Företag & Tjänster | Comments Off on Har du behov av ett reklamtält?